Primul primar, care și-a anunțat intenția de a procura o Stație de epurare marca „Hidroinpex” nu s-a lăsat așteptat. Vezi cine este acesta.

0
1309

  Vestea despre intenția „Hidroinpex” SA din Soroca de a produce mini-stații de epurare a ajuns la multă lume, iar primul potențial cumpărător a unei astfel de stații nu s-a lăsat așteptat. Este vorba despre Valeriu Musteață, primarul satului Săiți, raionul Căușeni.

Vă reamintim că, recent la Soroca a avut loc prezentarea unei ministații de epurare, produsă după o tehnologie turcească. Aceasta a fost achiziționată de “Ciuan-Pu” S.R.L, un agent economic din Soroca condus de Alexandru Cimbriciuc, care a venit cu ideea ca astfel de instalații să fie produse la uzina Hidroinpex.

 

 


Articolul precedentFotografia zilei: Splendoarea primăverii
Articolul următorSoloviov către Putin: să trecem la „regimul turbo”
Redactor-șef al ziarului „Observatorul de Nord”, câştigător în topul „10 jurnalişti ai anului”. Membru al Uniunii Jurnaliștilor din Republica Moldova. Câștigător în TOP-ul „10 jurnaliști ai anului”. În presă din anul 1986. Activitate: corespondent, redactor de secție la ziarul raional din Soroca; corespondent Agenția de știri „Moldpress”, corespondent zonal al ziarului guvernamental „Независимая Молдова”; purtător de cuvânt al prefecturii Soroca, consilierul prefectului. Din anul 1988 fondator și redactor al ziarului „Observatorul de Nord”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.