Primul meci şi primul derby

0
26

O nouă ediţie a campionatului raionului Soroca a demarat cu adevăratul derby al competiţiei, meciul dintre fotbaliştii din Racovăţ şi cei din Soroca. Cel mai aşteptat meci al etapei inaugurale s-a terminat cu victoria gazdelor, care şi de data aceasta vor lupta pentru titlu (mai cu seamă că noul ales în funcţia de primar, domnul Ion Borozan este un mare amator al jocului cu balonul rotund).

Din celelalte rezultate merită atenţia primul punct câştigat de formaţia din Rudi, dar şi faptul că toate echipele participante au marcat. Iată rezultatele tehnice ale primului tur: FC STEAUA (Racovăţ)-FC SOROCA: 3-1; FC BĂDICENI-FC RUDI:1-1; FC RUBLENIŢA-FC RULTEHCOM (Şolcani): 1-6; FC FULGER (Cremenciug)-FC PRIETENIA AGRO (Slobozia-Vărăncău): 1-4.

Astfel, clasamentul actual poate fi doar un punct de reper:

Loc Echipa M V E Î Goluri Puncte
1. CS Rultehcom 1 1 0 0 6-1 3
2. FC Prietenia Agro 1 1 0 0 4-1 3
3. FC Steaua 1 1 0 0 3-1 3
4. FC Bădiceni 1 0 1 0 1-1 1
5. FC Rudi 1 0 1 0 1-1 1
6. FC Soroca 1 0 0 1 1-3 0
7. FC Fulger 1 0 0 1 1-4 0
8. FC Rubleniţa 1 0 0 1  1-6 0

De altfel, şi etapa a doua ne propune un meci de foc, FC Prietenia Agro-FC Steaua. În celelalte partide se întâlnesc FC Rudi-CS Rultehcom, FC Soroca-FC Rubleniţa, FC Bădiceni-FC Fulgerul. Începutul meciurilor la ora 10.00… Cu părere de rău, în acest an fotbalistic a scăzut simţitor numărul de echipe înscrise în competiţie şi nu ne rămâne decât să regretăm că „au pus bocancii în cui” fotbaliştii din Voloviţa, Căinarii Vechi, Ocolina, Dubna, Iarova… Pe de altă parte, trebuie salutată revenirea pe harta fotbalistică a raionului a echipei din Rubleniţa.

Dan Aolei

Articolul precedentAGENDA campaniei sociale „ORAȘ MODERN – SCĂRI ACCESIBILE”. Săptămâna nr.5
Articolul următorSpectacolul “Magnificii” va fi jucat la Soroca
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.