Primăria Soroca vrea să monitorizeze gunoiștea cu ajutorul camerelor video

0
124

După incendiul de sâmbătă de la gunoiștea municipală din Soroca, primăria vrea să monitorizeze zona cu ajutorul camerelor video. Cel puțin aceasta declară administrația publică locală prin intermediul serviciului de presă al primăriei.

„Se caută posibilitatea de instalare a pilonilor cu energie, pentru a fi instalate camere video de supraveghere. Potrivit inginerului de la DGLC, Anatolii Braniște, incendiul din zilele de odihnă nu a fost provocat intenționat, ar putea fi din neglijență, s-a aruncat o țigară sau altceva, pentru că în jurul orei 15.00 nu este posibil să fie incendiat intenționat” informează primăria.

Amintim că sâmbătă după masă, pompierii au fost alertați fiindcă luase foc gunoiștea din municipiul Soroca. Focul se extindea repede, iar fumul venea spre casele sorocenilor. Abia după mai mult de 22 de ore de luptă cu incendiul, acesta a fost stins.

„Pentru stingerea incendiului de la gunoiștea municipală au activat 3 autospeciale de pompieri, în două schimburi câte nouă pompieri. Au intervenit sâmbătă în jurul orei 16.00. Au fost implicate și trei autospeciale de la primăria Soroca pentru alimentarea cu apă, iar în câteva ore s-au consumat peste 200 tone de ape” ne-a informat Sergiu Cioca, Şef adjunct DSE Soroca.

Articolul precedentRecoltarea la Soroca se apropie de final, cu roade mult mai mici decât cele din anii precedenți
Articolul următorUn tânăr din satul Alexandru cel Bun a fost prins de poliție după ce a „dansat” cu mașina prin Soroca
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.