Primăria roagă sorocenii nu doar să posteze imagini cu gunoiști, dar să pună umărul la lichidarea lor

0
106
„Este curat acolo unde se păstrează” –  se pare că această afirmație este cea mai actuală pentru mun. Soroca. Deși angajații de la Secția de Amenajare au muncit chiar și iarna la salubrizarea urbei, unora chiar nu le pasă de mediul înconjurător.
    Primăvara a scos la iveală mai multe locuri care sunt pline de gunoi, asta după ce acestea au fost curățate de mai multe ori. Chiar și recent s-a lucrat, din greu, tot la evacuarea gunoiului din spațiile publice. Primăria municipiului Soroca roagă sorocenii, nu doar să posteze imagini unde sunt gunoiști, dar să întindă o mână de ajutor, să facă un gest frumos și să se implice fiecare la curațenia din oraș, or cel puțin să păstreze ceea ce fac alții. (TEXT și FOTO: Serviciul de presă al primăriei municipiului Soroca)

AO ”Info-DAVA” este beneficiara Programului de Granturi Locale al Uniunii Europene (UE) și implementează proiectul ”Comunicare pentru schimbare” în raionul Soroca. Programul de Granturi Locale este lansat în baza Cadrului Unic de Sprijin a UE, acordat pentru Republica Moldova (2017-2020) din cadrul Instrumentului European de Vecinătate, prin intermediul proiectului „Abilitarea cetățenilor din Republica Moldova” (2019-2021), finanțat de către Uniunea Europeană și implementat de Agenția de Cooperare Internațională a Germaniei (GIZ). Partenerul proiectului pentru creșterea potențialului de vizibilitate și implicare a cetățenilor este Asociația Presei Independente (API).


Articolul precedentIeri, 6 aprilie, încă 21 de soroceni un fost depistați cu COVID-19
Articolul următorDe la începutul anului, salvatorii de la Soroca au fost solicitați în 65 de cazuri
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.