Prima fotografie din cadrul Concursului foto „Aceasta este strada mea”

0
32

Prima fotografie din cadrul Concursului „Aceasta este strada mea” a ajuns la redacție și a fost înscrisă în cursa pentru cele trei premii-surpriză. Aceasta aparține lui Alex Damașcan și reprezintă intersecția str.Independenței și Decebal din orașul Soroca.

Fotografia participă la categoria „Cea mai amenajată stradă”.

Vă reamintim că orice locuitor al orașului și raionului Soroca are posibilitatea să participe în cadrul acestui concurs.

Fotografiază o stradă din oraş sau dintr-un sat din raionul Soroca şi trimite fotografia pe odn@api.md sau postează fotografia în www.facebook.com/groups/observatorul ori www.ok.ru/observatorul cu denumirea localităţii şi categoria la care participaţi – „Cea mai amenajată stradă” sau „Cea mai uitată stradă”. Astfel intri în cursa pentru cele trei premii-surpriză. fotografiile pot fi transmise și prin intermediul butoanelor „ADAUGĂ O ȘTIRE” și „SESIZEAZĂ O PROBLEMĂ”.

Concursul se desfăşoară în perioada 1 – 20 februarie 2017, timp în care puteţi trimite fotografiile şi recomanda prietenilor să voteze pentru ele pe www.observatorul.md.

Fotografiile care vor acumula cele mai multe voturi vor fi expuse într-o expoziţie foto organizată la sfârşitul lunii şi vor fi publicate în ziar, tot atunci vor fi desemnaţi şi câştigătorii.

Acest concurs se desfășoară în cadrul Campaniei de informare cu genericul “Drum bun!” care face parte din proiectul ”Evaluarea transparenței procesului bugetar și utilizării mijloacelor publice destinate infrastructurii rutiere prin monitorizare și investigații jurnalistice”, implementat de Asociația Presei Independente cu suportul financiar al Ambasadei Finlandei la București.

Mai multe detalii despre campanie aflați AICI.

logo_rubricaAceastă rubrică este realizată cu suportul financiar al Ambasadei Finlandei la București. Responsabilitatea pentru conținutul materialelor publicate aparține autorului logo_amb_finlandeiși nu neapărat reflectă poziția Ambasadei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.