PRIETENIA AGRO ESTE NOUA CAMPIOANĂ A RAIONULUI!

0
824

Ceea ce nu i-a reușit antrenorului Valeriu Tașnic, Dumnezeu să-l ierte, sprijinit și susținut în toate de regretatul Alexei Florea, Dumnezeu să-l ierte, i-a reușit de minune doamnei Maria Tașnic, care a realizat în viață marele vis al soțului său și al unuia dintre cei mai vestiți gospodari soroceni: echipa „Prietenia Agro” este noua campioană a raionului Soroca.

Acest titlu nu a venit așa, pur și simplu, dar este un rod al muncii celor care au crezut și cred în magia jocului cu balonul rotund. De altfel, cu puțin noroc și cu o concentrare mai mare, se putea câștiga competiția mai înainte de ultima etapă, dar… cu atât mai dulce și mai scumpă este această victorie. Să menționez și faptul că meciul de la Rublenița a fost unul dominat cap-coadă de noua campioană și acest lucru era ușor de prognozat, or echipa lui Ilie Manea a fost decimată prin lipsa a patru jucători de bază, iar între buturi a fost trimis… un jucător de câmp. Deloc întâmplător, fotbaliștii de la Prietenia Agro au rezolvat problema în primele 25 de minute, marcând la foc automat. Acest lucru însă nu diminuează cu nimic victoria oaspeților și prestația bună, chiar dacă scorul a fost prea drastic pentru echipa din Rublenița.

Iată și numele campionilor:
Dumitru Boțoc, Vasile Botnari, Sergiu Babenco, Octavian Bacalâm, Valentin Bacalâm, Veaceslav Costin, Vasile Pașa, Victor Ioniță, Mihai Tălămbuță, Cornel Vladiuc, Sergiu Smântână, Vasile Cosnicean, Ion Ursu, Sergiu Brighidin, Ion Vlancu, Octavian Comendant, Mihai Cecan, Ion Guțu.

Pe de altă parte, la Racovăț „steliștii” au demonstrat că-și merită pe deplin locul secund și medaliile de argint, învingând, fără drept de apel, cu scorul de 5-1, proaspăta deținătoare a medaliilor de bronz. Și la Bădiceni s-a înregistrat un rezultat așteptat: 3-0 în favoarea orășenilor. Așadar, a căzut cortina peste o nouă ediție a campionatului raional la fotbal și a mai rămas un lucru de făcut: să facem totalizările de rigoare și să vedem ce planuri există pentru viitor.

(Dan AOLEI)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.