Povestea unui ucrainean – „Îmi pare rău că ți-am furat mașina, mi-am salvat familia”

0
1203

O poveste impresionantă din Ucraina a fost distribuită pe pagina de Facebook Meanwhile in Ukraine. Un bărbat a furat o mașină pentru a-și salva familia, iar când l-a sunat pe proprietarul automobilului ca să își ceară scuze, totul a luat o turnură neașteptată.

După ce i-a dus pe cei dragi la adăpost, ucraineanul a găsit numărul de telefon al proprietarului mașinii. L-a sunat să îi spună că îi pare rău că i-a furat automobilul. Proprietarul i-a povestit un lucru demn de un erou.

„Slavă Domnului, nu-ți face griji, am 4 mașini. Mi-am dus familia la loc sigur cu Jeep-ul meu. La restul mașinilor am umplut rezervorul, le-am lăsat în diferite locuri cu cheile în contact și numărul de telefon în torpedou. Am primit apeluri înapoi de la toate mașinile. Va fi pace. Aveți grijă de dumneavoastră!”, i-a spus proprietarul mașinii.

SURSA: www.digifm.ro


Articolul precedentBuletinul scurt de știri zilnice OBSERVATORUL – 3 mai, 2022
Articolul următorAu fost făcute totalurile concursului de muzică sacră ”Cu noi este Dumnezeu”
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.