Popasul pentru călători este reabilitat şi păzit

0
35

Popasul de pe traseul naţional M2 ce străbate raionul Soroca, vandalizat toamna trecută, a fost reparat şi este acum păzit.

Potrivit şefului SA „Drumuri Soroca”, întreprindere care gestionează obiectivul, paza este asigurată de trei paznici , care fac ture a câte 24 de ore. „Obiectivul a fost conectat la  lumină, am amenajat şi  iluminarea stradală, totul este cum prevede proiectul. Totodată am reparat WC, dar acesta va fi deschis când temperaturile se vor ridica şi vom reuşi să asigurăm aprovizionarea cu apă a blocului sanitar. Acum apa îngheaţă. Am pus transformatorul, care a fost furat, am pus contor. Urmează la primăvară să curăţim fântâna şi să facem conectarea la apă”, a menţionat Vitalie Moraru, directorul întreprinderii.

Pentru repararea prejudiciilor cauzate de necunoscuți, întreprinderea a cheltuit circa 80 mii lei, a mai spus sursa.

Amintim că, toamna trecută, persoane necunoscute au  vandalizat complexul pentru odihna călătorilor, aflat pe traseu între satele Alexandru cel Bun şi Racovăţ. Ca urmare, blocul sanitar a fost închis or, răuvoitorii au spart geamul, chiuveta şi closetul.

Administraţia SA „Drumuri Soroca” promitea atunci că problema va fi soluţionată cât de curând, pentru a asigura condiţii normale de odihnă a călătorilor.

Vedeţi un articol amplu la această temă AICI.

Articolul precedentTransportatorii de pe ruta nr.1 din oraş şi-au reluat activitatea (VIDEO)
Articolul următorAutorităţile promit DESCHIDERE, iar mass-media promite TRANSPARENŢĂ

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.