Poliția la straja siguranței copiilor

0
209

 Astăzi, copiii care-şi petrec vacanța la tabăra de odihnă,,La Dumbravă” din comuna Volovița, raionul Soroca au avut oaspeți. Șeful Inspectoratului de Poliție Soroca, comisar principal, Dumitru Batog împreună cu angajații Serviciului interacțiune comunitară, a efectuat o vizită în zona de odihnă pentru copii și i-au învățat regulile unei vacanțe sigure.

Conform unui comunicat al IP Soroca, în cadrul întrunirii polițiștii au desfășurat activități informativ – educative cu genericul ,,Vacanța în siguranța”, pentru cei cca 300 de copii veniți în a doua tură la tabără.

Recomandările au ținut de prevenirea situațiilor care pot pune în pericol viața şi sănătatea copiilor.

Astfel, cei mici au fost atenționați despre pericolul abandonului de domiciliu precum şi a taberei de odihnă, regulile de comportare în societate, siguranța personală şi a bunurilor materiale, siguranța la traficul rutier, precum şi măsurile de securitate în timpul scăldatului.

La finalul activității, polițiștii au distribuit pliante informative copiilor, iar aceștia la rândul lor au promis că vor ține cont de recomandările angajaților de poliție.

Foto: IP Soroca

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.