Pietrele i-au deteriorat parbrizul mașinii (FOTO)

0
49

“Aș dori să sesizez o problemă socială. Drumul aflat în reparație Șolcani-Drochia dă mari bătăi de cap șoferilor și le creează probleme. La mai multe mașini li s-a stricat parbrizul de la pietrele ce sar de pe carosabil, chiar și radiatorul de la o mașină s-a spart din cauza lor, ceea ce este foarte periculos. Personal cunosc trei cazuri reale în urma cărora au pătimit șoferii. Chiar și eu nu mă pot deplasa pe acel drum. Trebuie să ocolesc vreo 20-30 km ca să nu-mi stric parbrizul sau mașina. Se pune întrebarea: cine despăgubește acei șoferi care achită drumul și acel drum care le strică mașinile?”.

Această sesizare a fost transmisă redacției noastre prin intermediul aplicației Sesizează o problemă, de către Iurie Brumarețchi, un locuitor al orașului Soroca. Acesta nu este unicul caz, potrivit lui, când șoferii se plâng de calitatea lucrărilor de reparație a drumului Șolcani-Drochia. Gheorghe Valentin Luța este un alt locuitor al orașului care face des naveta în zonă. Din spusele sale, a avut de suferit nu doar microbusul, dar și sănătatea sa. El ne-a mai spus că în zonă nu este amplasat nici un indicator sau alt semn de circulație rutieră.

Mi-a fost ciuruit parbrizul mașinii. La fața locului am chemat Poliția Rutieră, care mi-a spus că degeaba mă adresez pentru a cere despăgubire, căci nu poartă nimeni răspundere în asemenea cazuri. Cel mai mult a fost deteriorată partea din față a mașinii, iar după pălitură, cioburi de sticlă mi-au căzut chiar în ochi. La moment primesc un tratament”, a declarat pătimitul pentru Observatorul de Nord.

Incidentul dat s-a produs pe traseul dintre satele Zgurița și Chetrosu, raionul Drochia. Șoferul se întreabă, în cazul în care s-ar fi tamponat de un copac sau cu o altă mașină, cine ar trebui să poartă răspunderea. “Noi achităm toate taxele, asigurările, dar responsabilitate nu vor să ia nici unul, nici altul”, spune indignat domnul Luța.

Observatorul de Nord a luat legătura cu administrația publică din orașul Drochia, precum și din Soroca, însă tentativele noastre de a afla cine este executorul lucrărilor de reparație a acestui tronson s-au soldat cu eșec. În legătură cu subiectul dat revenim cu detalii în curând.

Domnul Luța a menționat că va merge până la capăt și va da în judecată persoanele responsabile, dacă nu vor lua măsuri pentru redresarea situației.

Articolul precedentFC Steaua — încă un pas spre titlu
Articolul următorTrăiesc sub uşa Centrului “Revenire” (FOTO)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.