Pește infestat cu paraziți la un magazin din Rublenița? Tudor Moraru: „Ne-am autosesizat și am verificat cele trei unități comerciale din sat”

0
498

  Recent, mai multe surse media au publicat un material scris de un internaut pe rețelele de socializare, precum că într-un magazin din satul Rublenița se vinde pește cu paraziți. Informația era ilustrată și de câteva poze.

Contactat de noi, șeful ANSA Soroca, Tudor Moraru, ne-a relatat că instituția s-a autosesizat și a verificat cele trei magazine alimentare din satul Rublenița. „În urma controlului nu a fost depistat pește afumat macrou, infestat cu paraziți. Pentru a evita orice suspiciune, specialiștii noștri a fost efectuată trasabilitatea produsului nominalizat și a fost identificat agentul economic care aprovizionează magazinele cu pește. Asupra acestui caz se lucrează”, – ne-a relatat domnul Moraru.

Cu privire la acest caz, ANSA Soroca a transmis un Comunicat Informativ autorității de la Chișinău.


  • ETICHETE
  • VC
Articolul precedentPoliția cere ajutorul cetățenilor pentru a găsi o minoră dispărută acum două zile.
Articolul următorAstăzi, Volodimir Zelensky împlinește 45 de ani! Cea mai frumoasă felicitare a primt din partea soției, Elena
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.