Peste 140 vitezomani sancționați, iar un bărbat a rămas fără motocicletă / VIDEO

0
2460

Serviciul Patrulare Soroca Florești al Secției de Patrulare Nord, a organizat recent o activitate de prevenție și diminuare a accidentelor rutiere. Automobilul capcană a fost amplasat pe traseul Soroca – Chișinău, pentru stabilirea și atragerea la răspundere contravențională a conducătorilor care nu respectă regimul de viteză.

Șoferii care au depășit viteza au fost trași pe dreapta pentru verificarea actelor și pentru a le fi prezentate probele de încălcare a Regulamentului Circulației Rutiere. Printre șoferii opriți au fost și unii revoltați, dar și din cei care au refuzat să semneze procesul verbal. Apropo, în satul Domulgeni, pe marginea drumului, era parcată o motocicletă fără număr de înmatriculare, iar bărbații de lângă ea au spus că nu-i cunosc proprietarul. Atunci când oamenii legii au dorit să evacueze mijlocul de transport, proprietarul s-a opus, după care polițiștii au constatat că acesta nu are permis de conducere.

Pe parcursul acțiunii poliției peste 100 de vitezomani au fost amendați. Poliția recomandă să respectați Regulamentului Circulației Rutiere și să țineți cont de faptul că viața și nu viteza, are prioritate.

Video: Ludmila Marjinean

Articolul precedentPreședinta Republicii Moldova Maia Sandu a vizitat două sate din raionul Șoldănești
Articolul următorMaia Iordatii – din Soroca la Paris, să-și îndeplinească un vis / VIDEO
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.