Peste 12 mii de oameni au participat la Festivalul Mărului 2017

0
63

Grupul de lucru responsabil de organizarea și desfășurarea sărbătorii Festivalul Național al Mărului, a făcut totalurile evenimentului.

Recent, membrii grupului, printre care conducerea raionului, specialiștii Consiliului raional și Aparatului președinteruli raionului, șeful Secției Cultură și turism, directorul Teatrului ”Veniamin Apostol” ș.a., s-au întrunit și au analizat modul în care s-a desfășurat evenimentul.

În linii mari festivalul a reușit, au concluzionat cei prezenți.  Totodată au fost menționate punctele forte și unele carențe observate în timpul evenimentului. Participanții au discutat detaliat despre mersul sărbătorii. Carențele menționate și sugestiile enunțate se vor lua în calcul, pentru a fi evitate la organizarea edițiilor următoare a festivalului.

Amintim că Festivalul Mărului a avut loc la 17 septembrie curent. La eveniment au participat zeci de producători agricoli din raionul Soroca și din țară, 24 de primării. Potrivit datelor oficiale enunțate de autorități, la ce-a de-a VII-a ediție a festivalului au participat 12700 persoane.


Mai multe detalii despre eveniment vezi în aticolele:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.