Peste 10 000 de fire de cânepă au fost descoperite şi nimicite de poliție pe teritoriul raionului Soroca

0
1207
Sirsa: Inspectoratul de Poliție Soroca

În contextul operațiunii speciale MAC – 2020 a fost întreprins un șir de măsuri în vederea depistării cazurilor de trafic ilicit de droguri. Astfel în urma informației primite, au fost depistate peste 10 000 de fire de cânepă, pe teritoriul raionului, informează Inspetoratul de Poliție Soroca.

 

Potrivit IPS, Plantele au fost descoperite la data de 4 august, pe câmpiile raionului, în timpul raziilor desfășurate de către angajații Inspectoratului de Poliție Soroca.

 

Polițiștii au smuls cânepa și conform procedurilor, a fost transmisă spre expertiză în vederea constatării tehnico-ştiinţifice, ulterior fiind luate măsurile de nimicire prin ardere.

La fața locului s-a constatat că plantația creștea haotic și nu era special îngrijită, precizează poliția.

Articolul precedentUniunea Europeană iarăși ajută Republica Moldova: Grantul de zece milioane de euro din tranșa a doua de asistență financiară a ajuns în cont
Articolul următorGermania: Capitala fotbalului european!
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.