Percheziții: Peste 600 plante de cânepă au fost descoperite la Soroca, suspecții au fugit (VIDEO)

0
1019
Captura video/Poliția de Frontieră

665 de plante de cânepă semiuscate și mai multe recipiente pentru consumul substanțelor narcotice, au fost depistate și ridicate din gospodăria unui sorocean. Descoperirea a avut loc în urma percheziționării a trei locații din orașul Soroca, unde exista informația precum că proprietarii ar fi implicați în diverse activități ilicite, se arată în comunicatul Poliției de Frontieră.

 

Potrivit sursei, polițiștii de frontieră din Direcția regională Nord, în coordonare cu Procuratura din orașul Soroca, au inițiat un șir de măsuri investigative în cadrul cauzei penale, pornite acum o lună, timp în care s-a monitorizat activitatea a trei locuitori ai orașului Soroca. În rezultat, la sfârșitul săptămânii trecute au fost autorizate percheziții la domiciliile acestora.

 

Deoarece cei trei bărbați cu vârste cuprinse între 30 și 40 de ani au dat bir cu fugiții, a fost nevoie de intervenția colegilor de la Detașamentul Situațiilor Excepționale Soroca și Inspectoratul de Poliție Soroca pentru a facilita accesul în locuințe.

 

Ca urmare a măsurilor efectuate, într-un garaj au fost depistate opt rânduri de sfori pe care erau agățate 665 de plante canabis semiuscate, îngrijite și special cultivate, cât și ridicate recipiente utilizate pentru consumul de substanțe narcotice.

Echipa de anchetă continuă cercetările pe cazul dat sub toate aspectele legale, în vederea elucidării circumstanțelor și reținerii persoanelor implicate.


Articolul precedentStudenții vor putea vota în orașele în care învață, chiar dacă nu au înregistrare de domiciliu
Articolul următorServicii de aprovizionare cu apă moderne și mai sigure: La Soroca este lansat un nou proiect sprijinit de Uniunea Europeană
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.