Percheziții la o femeie din Drochia: Polițiștii au ridicat țigări și alcool contrafăcut în valoare de peste 80 de mii lei

0
84

În urma informațiilor operative care indicau comercializarea de alcool contrafăcut și țigări fără acte de proveniență, polițiștii din Drochia au efectuat o percheziție autorizată la domiciliul unei femei de 50 de ani. Acasă la aceasta au depistat 553 de pachete cu țigări fără acte de proveniență și aproximativ 275 de litri de alcool. Valoarea mărfurilor depistate se estimează la circa 80 000 de lei.

Toate bunurile depistate au fost ridicate și urmează să fie supuse expertizei de către Centrul Tehnico-Criminalistic și Expertize Judiciare al Inspectoratului General al Poliției.
În continuare sunt efectuate acțiuni de investigație pentru stabilirea circumstanțelor și primirea unei decizii legale. Oamenii legii atenţionează toţi cetăţenii să procure alimente şi băuturi alcoolice din locuri autorizate, pentru a nu-şi pune în pericol sănătatea şi viaţa.

Articolul precedentDe astăzi, energia electrică pentru cei din nordul țării se ieftinește tocmai cu patru bani
Articolul următorSoarta unui bărbat din Florești rămas țintuit la pat după un accident produs la Moscova
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.