Pentru astăzi nu sunt planificate deconectări ale energiei electrice – Andrei Spânu

0
130

  Chiar dacă livrările de energie electrică scad dramatic de astăzi, vicepremierul, ministru al Infrastructurii și Dezvoltării Regionale, Andrei Spânu, a declarat că pentru astăzi nu sunt prevăzute deconectări ale curentului electric.

  În această ordine de idei, oficialul a declarat că  în zilele următoare se vor  identifica și semna contracte de livrare a energiei electrice cu alți furnizori și se vor adopta măsuri de economisire a energiei electrice.

   Domnul Spânu a promis că,  zilnic va veni cu informații referitor la situația în care ne aflăm or,  „…avem un singur obiectiv – să ținem țara conectată la resursele energetice. Putem reuși doar dacă vom acționa ca un tot întreg”.

 

  • ETICHETE
  • VC
Articolul precedentDe astăzi, Republica Moldova va avea deficit de energie electrică
Articolul următorФЕЙК: У экономических агентов запрашивают информацию о сотрудниках-мужчинах, потому что готовится мобилизация 
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.