Patiseria SRL ,,MILSOR” – Gustos, Sănătos și Accesibil

0
1190

Patiseria SRL „MILSOR” din municipiul Soroca, și-a redeschis din nou ușile pentru oaspeți. Într-un local drăguț, amenajat cu un brăduț și câteva accesorii care stârnesc spiritul sărbătorilor de iarnă, cu o mini bibliotecă diversă cu cărți, cu o vitrină pofticios de gustoasă cu brioșe, tortă de casă Napoleon, plăcinte și croasante alături de care mai poți savura și un ceai sau o cafea germană. 

„Patiseria a fost înființată în anul 2018, iar activitatea de dezvoltare a început în 2019. Am activat primii ani, într-o sală mică, la Incubatorul de Afaceri. Am început din start să lucrăm cu produse naturale, așa se lucrează și acum. În produsele noastre nu găsiți margarină, ulei de palmier. Folosim unt natural 82,5 %, frișcă naturală, ciocolată de calitate înaltă. Producem și produse fără gluten, dar mai puțin, căci sunt într-atât de întrebate la noi. Mama a lucrat în Italia, și a urmat cursuri de patiser dar și master class-uri la diferiți patiseri renumiți. Este o afacere de familie, și folosim recetele italiene”, spune Daniela Condrea, patroana patiseriei.

Membrii familiei Condrea, au dorit o schimbare, de aceea ei au hotărât să-și extindă afacerea, ca să fie mai aproape de consumatorii săi.


Articolul precedentSondaj: Tu cum vrei să fie decorat Pomul de Crăciun anul acesta?
Articolul următorPianul, de la A la Z, cu profesoara de muzică Elena Cibotaru / VIDEO

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.