Parcul “Mihai Eminescu” din Soroca a căpătat o nouă față… / VIDEO

0
434

În acest an Primăria Municipiului Soroca și-a propus să reamenajeze Parcul “Mihai Eminescu”. Aici s-a înnoit nu doar gardul, dar s-au schimbat băncile, s-au pavat aleile, s-a revopsit, s-a instalat și un teren de joacă, ș.a.

Parcul “Mihai Eminescu” a căpătat în doar câteva luni o nouă față. Datorită iluminării acesta este mai sigur pentru cei care se plimbă seara sau noaptea. Locuitorii și oaspeții municipiului Soroca sunt îndemnați să păstreze ceea ce s-a făcut.

Fiind informați de soroceni despre lucrurile frumoase făcute, printr-un mesaj venit pe adresa redacției prin butonul SESIZEAZĂ O PROBLEMĂ, am decis să arătăm cum arată acum acest parc.

Acest mesaj a ajuns la redacție prin intermediul butonului SESIZEAZĂ O PROBLEMĂ de pe site-ul observatorul.md. Dacă te confrunți cu o problem și nu știi unde să te adresezi sau vocea ta nu este auzită, scrie-ne, iar noi vom încerca să găsim un răspuns!

***

AO ”Info-DAVA” este beneficiara Programului de Granturi Locale al Uniunii Europene (UE) și implementează proiectul ”Comunicare pentru schimbare” în raionul Soroca. Programul de Granturi Locale este lansat în baza Cadrului Unic de Sprijin a UE, acordat pentru Republica Moldova (2017-2020) din cadrul Instrumentului European de Vecinătate, prin intermediul proiectului „Abilitarea cetățenilor din Republica Moldova” (2019-2021), finanțat de către Uniunea Europeană și implementat de Agenția de Cooperare Internațională a Germaniei (GIZ). Partenerul proiectului pentru creșterea potențialului de vizibilitate și implicare a cetățenilor este Asociația Presei Independente (API).


Articolul precedentAstăzi : 3115 teste și 1069 noi cazuri de infectare, inclusiv 11 în raionul Soroca. Decese : +19
Articolul următorVine iarna — anotimpul… incendiilor din cauza coșurilor de fum defecte
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.