(Parcă) Se sfătuiră și pierdură ambele, 0-2

0
125

Fotbal

 Astăzi a avut loc prima etapă a campionatului Republicii Moldova la fotbal Divizia B, Nord, în care evoluiează și două reprezentante ale raionului Soroca – experimentata formație Inter (Soroca), care în ediția trecută de campionat a ocupat locul III și a inrat în posesia medaliilor de bronz și FC Visoca, care este debutanta competiției.

După ce în Cupa Republicii Moldova ambele echipe au avut aceleași rezutate – câte o victorie și câte o înfrângere, și în meciurile inaugurale sorocenii și visocenii au obținut rezultate trase la indigo. Astfel, FC Inter a pierdut, fără drept de apel, acasă, în fața echipei FC Pepeni, 0-2, iar FC Visoca a fost învinsă de gazed, CF Râșcani, cu același 2-0.

Etapa a II va avea loc sâmbătă, 5 septembrie. În acea zi, cu începere de la ora 17:00, sorocenii joacă în deplasare, cu FC Edineț, iar FC Visoca primește, la Soroca, replica echipei „Codru-Juniori” din Călărași.


Articolul precedentÎncă 6 morți și 588 de răniți, dintre care mulți și în raionul Soroca
Articolul următorȘtiați că…
Redactor-șef al ziarului „Observatorul de Nord”, câştigător în topul „10 jurnalişti ai anului”. Membru al Uniunii Jurnaliștilor din Republica Moldova. Câștigător în TOP-ul „10 jurnaliști ai anului”. În presă din anul 1986. Activitate: corespondent, redactor de secție la ziarul raional din Soroca; corespondent Agenția de știri „Moldpress”, corespondent zonal al ziarului guvernamental „Независимая Молдова”; purtător de cuvânt al prefecturii Soroca, consilierul prefectului. Din anul 1988 fondator și redactor al ziarului „Observatorul de Nord”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.