Până în anul 2025 vom avea Stație de epurare la Soroca. Sau, poate și mai devreme / VIDEO

0
183

Peste puțin timp, problema construcției Stației de epurare la Soroca va deveni, din nou, de actualitate or, până la alegerile locale generale au rămas luni numărate, iar această temă este una foarte solicitată în campanie. Nu de alta, dar periodic citim informații despre construcția Stațiilor de epurare la Florești, Leova sau Briceni, iar noi parcă am fi blestemați…

Redacția noastră a decis să nu aștepte perioada fierbinte electorală și a solicitat informații cu privire la „construcția veacului/mileniului” de la două persoane care, în mare măsură, pot spune ce se întreprinde concret pentru ca visul sorocenilor, și nu numai, să devină realitate. Este vorba despre primarul municipiului Soroca, Lilia Pilipețchi, și directorul tehnic al Societății pe Acțiuni „Apă-Canal Soroca”, Igor Focșa.

Vizionare plăcută!

 

 

Proiectul “Observatorul de Nord – de la print la conținut video” este finanțat de Ambasada SUA. Opiniile exprimate în cadrul proiectului aparțin autorilor proiectului și nu corespund neapărat celor ale Ambasadei SUA.


  • ETICHETE
  • VC
Articolul precedentPovestea de succes și cum a câștigat grantul Galina Negoița
Articolul următorSondaj: Tu ai schimbat cauciucurile de vară pe cele de iarnă?
Redactor-șef al ziarului „Observatorul de Nord”, câştigător în topul „10 jurnalişti ai anului”. Membru al Uniunii Jurnaliștilor din Republica Moldova. Câștigător în TOP-ul „10 jurnaliști ai anului”. În presă din anul 1986. Activitate: corespondent, redactor de secție la ziarul raional din Soroca; corespondent Agenția de știri „Moldpress”, corespondent zonal al ziarului guvernamental „Независимая Молдова”; purtător de cuvânt al prefecturii Soroca, consilierul prefectului. Din anul 1988 fondator și redactor al ziarului „Observatorul de Nord”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.