OFICIAL: Excursiile școlare în străinătate sunt interzise în toate instituțiile de învățământ din Moldova

0
140

În perioada 5-8 martie, elevii din toată țara se vor afla în vacanţa de primăvară. Totuși, toate excursiile școlare și alte activități care implică deplasarea în străinătate sunt interzise din 25 februarie. Un Ordin în acest sens a fost semnat de ministrul Educației, Culturii și Cercetării, Corneliu Popovici, în contextul agravării situației epidemiologice, inclusiv ceea ce ține de COVID-19, scrie suntparinte.md.

Potrivit sursei, în următoarele zile, toate instituțiile de învățământ din țară vor primi un material informativ-ilustrativ despre igiena mâinilor, elaborat de Biroul Organizației Mondiale a Sănătății (OMS) din Republica Moldova. Materialul „Cum spălăm mâinile?” este tipărit în format de stickere, pe hârtie autocolantă, pentru a fi lipit în cantine, WC-uri și alte locuri unde există lavoare sau alte dispozitive pentru spălatul mâinilor.

Amintim că la 24 februarie, autoritățile din Republica Moldova au emis Cod Galben de alertă națională privind răspândirea infecției prin coronavirus.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.