Observatorul de Nord revine în raioanele Drochia și Florești, aducând știri locale de actualitate

0
124

Dragi cititori,

Cu bucurie vă aducem vestea că ziarul, “Observatorul de Nord”, revine în raioanele Drochia și Florești. Suntem o echipă profesionistă, dedicată și avem experiență în abordarea unei varietăți de subiecte, de la știri politice și sociale până la evenimente culturale și sportive.

 

Misiunea noastră principală este să vă aducem informații relevante și actuale despre evenimentele din Soroca, Drochia și Florești. Ne dorim să fim o sursă de sprijin pentru afacerile locale, oferindu-vă posibilitatea de a face anunțuri în ziar și pe site-ul nostru. Beneficiind de prezenta ziarului nostru, “Observatorul de Nord”, veți putea ajunge la o audiență considerabilă, având în vedere că avem aproximativ 200.000 de urmăritori.

Vă încurajăm să ne urmăriți pe paginile ziarului și ale site-ului, unde veți găsi cele mai recente știri, reportaje, interviuri și multe alte informații de interes. În plus, suntem deschiși să primim idei și sugestii din partea voastră, deoarece ne dorim să fim conectați și implicați în comunitatea noastră.

Vă invităm să ne contactați la 0230 2 40 73.


Articolul precedentUn nou succes al luptătorilor soroceni: Leonidas Zăbrian a ocupat locul V, din 25 de participanți, la europenele de la Kapoșvar
Articolul următorA venit vremea ca agricultorii soroceni să-și adune grânele
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.