O tânără de 18 ani a decedat la Racovăț în urma unui accident cu motocicleta

0
6386

Aseară a avut loc un accident rutier în satul Racovăț, raionul Soroca, în urma căruia a decedat o tânără de 18 de ani. După cum ne-a informat Svetlana Talpă, ofițer de presă la IP Soroca, în jurul orei 21:45 în Serviciul de Gardă al IP Soroca, a parvenit comunicarea telefonică de la o persoană de gen feminin, care a comunicat că pe drumul central din satul Racovăț r-nul Soroca, a fost produs un accident rutier cu implicarea unei motociclete.

„Deplasându-se la faţa locului Grupa de Urmărire Penală, al IP Soroca, preliminar au stabilit că, o tânără de 18 ani locuitoare al satului Tîrnova, raionul Dondușeni, conducând motocicleta de model Viper, pe drumul local din sat. Racovăț r-nul Soroca, având ca pasager un bărbat de 22 ani dom. sat. Racovăț, raionul Soroca, în circumstanțe necunoscute a pierdut controlul volanului derapând au căzut la sol. În rezultatul impactului conducătoarea motocicletei a decedat la fața locului, iar pasagerul s-a ales cu escoriații pe diferite părți ale corpului. La moment se efectuează acțiuni de urmărire penală pentru stabilirea tuturor circumstanțelor pe cazul dat” se spune în comunicatul poliției.

Problema motocicliștilor care merg cu viteză prin satele noastre, nu este una nouă, dar deocamdată o soluție pentru ea nu a fost găsită.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.