O nuntă de aur cum nu s-a mai văzut la Rublenița / VIDEO – FOTO

0
11780

Recent, familia Sandu din satul Rublenița au sărbătorit aniversarea celor 50 de ani de căsnicie. Au participat toți vecinii și toate rudele, formând chef și voie bună la „Nunta de Aur”. Inițiatorii acestei sărbători fiind chiar soții Ivan și Lidia Sandu, iar organizatoarea, fiica lor mai mare, Zinaida Vesco.

Pentru această sărbătoare, soții Sandu, s-au gătit în jur de două săptămâni. Pe lângă rudele care i-au bucurat cu prezența, au venit și vecinii. Femeile din sat ai ansamblului „Țărăncuța”, le-au cântat și dansat, trezind niște emoții de neuitat.

Am trăit cele mai sincere emoții. Mi-am adus aminte de prima noastră întâlnire cu soțul. A fost dragoste la prima vedere, ne-am întâlnit la clubul nostru din satul Rublenița. Am format un cuplu, ne-am întâlnit doi ani, după ce a urmat și nunta. M-am măritat tânără, la 17 ani, și am avut șase copii. Mi-a plăcut mult cum a fost organizat totul. Îi mulțumesc fiicei mele mai mari, Zinaida, nu m-am așteptat. A fost vesel și frumos, nouă și la cei prezenți, ne-a plăcut totul. Le mulțumim tuturor și pentru prezență”, ne-a povestit Lidia Sandu, fiind contactată de noi.

Pe lângă emoțiile trăite, au primit și daruri. Fiica le-a comandat două torte mari, iar fotografiile cu ei, au fost lipite pe câteva sticle de șampanie. Sunt uniți ca o adevărată familie și s-au susținut unul pe celălalt toți acești ani.

Să dea Dumnezeu, să ajungă toți la așa o vârstă aniversară, de 50 de ani împreună. Mie chiar îmi era interesant, cum e să locuiești atâția ani împreună și să te înțelegi de minune suflet la suflet. Noi suntem foarte mulți, și toți plecați prin mai multe țări, iar eu, fiind fiica cea mai mare, le sunt mereu alături, aici în sat. Eu aș vrea să fiu ca mama și tata, ei sunt prea cuminți, noi suntem o altă generație. Sunt foarte harnici ambii, dacă se întâlnesc doi oameni harnici, fac de toate cele, și casă, și gospodărie, și copii au crescut împreună”, a adăugat Zinaida Vesco, fiica soților Sandu.

La „Nunta de Aur”, a fost aproape tot satul. Chiar și cei care nu au fost invitați, au venit să-i vadă și să-i felicite. Le dorim casă de piatră și încă la mai mulți ani împreună!


Articolul precedentÎn Soroca ar mai putea apărea o instituție publică – CDLRMS, cum credeți ce înseamnă această abreviatură?
Articolul următorLiubovi Ardovan: “Am înțeles din prima că este metoda sigură de îndepărtare a firului de păr”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.