O nouă ediție a Almanahului “Soroca” a ieșit de sub tipar

0
251

O nouă ediție a Almanahului “Soroca”, care a ajuns la numărul douăsprezece, este deja în vânzare. Almanahul este o publicație anuală și pe paginile sale regăsim subiecte despre Dilema pădurii Mălăciuni (evreii în al II-lea Război Mondial) de Victor Zagaevschi, Ultimul fierar din dealul Sorocii de Vadim Șerbate, Povestea familiei Elifir și Catinca Bonca, din Cușmirca, județul Soroca de Mihail Zeamă, Veteranii soroceni la 30 ani (1988-2018) de la fondarea MEN în Soroca, Gimnaziul „Dumitru Matcovschi” din orașul Soroca la 105 ani de la deschidere (1916-2021), 27 martie – 101 ani de la Marea Unire (1918-2019), Preotul Mihail Milea: Aici se vor aduna copiii și vor aduce slavă lui Dumnezeu!, Biblioteca „Basarabia”, la 25 ani de activitate (1993-2018), Săptămânalul sorocean „Observatorul de Nord”, la 20 ani de activitate (1998-2018) și informații despre sorocenii Ceban Valerii, Ceban Ludmila, Crudu Serghei, Florea Alexei, Gânga Axentie, Zeamă Angela și Zeamă Mihail.

Amintim că Almanahul “Soroca” este editat de ONG “Pro-Cultura”, condusă de Ignat Berbeci. Puteţi face rost de ediţiile recente ale ALMANAHULUI sau cele care vor apărea, contactând redacția publicației la numărul 060608039.

 


Articolul precedentFOTOGRAFIA ZILEI: Artă în aer liber
Articolul următorCum arată jungla soroceană de pe malul Nistrului, ce spun oamenii și autoritățile? / VIDEO
Licenţiat în jurnalism și Master în Științe ale Comunicării, Facultatea de Jurnalism şi Ştiinţe ale Comunicării, Universitatea de Stat din Moldova.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.