O formaţie din SUA a cântat pentru soroceni (VIDEO)

0
25

Mai aproape de cultura americană. La Soroca a avut loc un concert deosebit, susţinut de formația Chelsey Green and The Green Project din Statele Unite ale Americii.

Evenimentul  s-a desfăşurat  în incinta Palatului de Cultură Soroca, cu prilejul  aniversări de 25 de ani a relațiilor diplomatice dintre Statele Unite ale Americii și Republica Moldova.

Cei patru membri ai formației  Chelsey Green and The Green Project  le-au dăruit sorocenilor un buchet de melodii interpretate atât instrumental, cât şi vocal. „Muzica din ţara noastră este diversă precum sunt  diferite şi Statele Unite ale Americii. Vă prezentăm  un mix de muzică Jazz, Rock, Pop etc. ” a menţionat solista trupei, violonista Chelsey Green, în discursul său de salut.

Sorocenii au savurat melodiile, răsplătind artiştii cu aplauze călduroase.

Regretabil este faptul că locuitorii urbei nu profită de ocaziile care li se oferă, de a petrece timpul plăcut şi util la spectacole sau concerte, mai ales că la multe dintre acestea accesul este gratuit.

Circa 100 de spectatori au fost prezenţi în sala Palatului cu o capacitate de circa 600 de locuri.

Spectacolul Chelsey Green and The Green Project la Soroca face parte din turneul  extraordinar de jazz contemporan, organizat de Ambasada SUA la Chișinău. Astfel, în perioada 23-27 artiştii martie au concertat în patru orașe din țară: Soroca, Taraclia, Bender . Astăzi formaţia din SUA  susţin un concert în Chilşinău.


Articolul precedentÎnvingătorii concursului foto: „Aceasta este strada mea”
Articolul următor27 martie 2017: 99 de ani de la Marea Unire!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.