Noi fapte bune la Gimnaziul Schineni / VIDEO

0
1150

Oamenii buni din Schineni, adunați în jurul unei frumoase inițiative venită de la Gimnaziul din localitate, au pus inimă la inimă, și mână de la mână, pentru a-l ajuta pe Pavel, un elev de la ei din sat. Profesorii, elevii și părinții, mișcați de situația elevului, au decis să-l ajute. Conducerea Gimnaziului a apelat la medicii din Chișinău, pentru a-i face intervenția chirurgicală necesară.

Recent Pavel a revenit acasă, bucuros că solidaritatea profesorilor și elevilor din sat l-au ajutat. Comunitatea vrea să-l ajute în continuare pe Pavel, pentru a avea un laptop sau un calculator, care i-ar permite să fie prezent la lecțiile online. Cei care doresc și au posibilitatea, sunt îndemnați să-l ajute pe Pavel, dar și pe alți elevi care sunt în situația lui și nu au echipamentul necesar pentru a învăța online.

Reportajul este realizat în cadrul unui proiect sponsorizat de Fundația Thomson Reuters ca parte a Asistenței pentru mass-media independentă din statele Parteneriatului Estic, care este finanțat de Biroul pentru Dezvoltare, Comunitate și Dezvoltare al Regatului Unit.

Articolul precedentGIZ este gata să pună umărul la dezvoltarea ZEL la Soroca
Articolul următorSpitalul raional Soroca a primit 4 concentratoare de oxigen, în cadrul Programului „Oxigen pentru părinți”
Licenţiat în jurnalism și Master în Științe ale Comunicării, Facultatea de Jurnalism şi Ştiinţe ale Comunicării, Universitatea de Stat din Moldova.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.