Nistrul devine tot mai mare și la Soroca / VIDEO

0
1420
Captura video, Andrei Catlabuga
Captura video, Andrei Catlabuga

În această săptămână Serviciul Hidrometeorologic de Stat a anunțat despre creșterea nivelului apei râului Nistru, cauzată de mărirea de scurtă durată a deversării apei din Lacul de Acumulare Dnestrovsk (Ucraina) pâna la 500 m3/s. 

Și la Soroca acest fenomen este vizibil, fluviul a ieșit din albia sa firească, dar orașul nu este în pericol. O filmare cu drona, a soroceanului Andrei Catlabuga, a surprins situația din prezent. Secvențele video pot fi văzute AICI.


Articolul precedentHoroscopul zilei de sâmbătă, 20 aprilie 2024: Racii sunt sfătuiți să își caute preocupări frumoase, află cum astrele au împărțit norocul azi
Articolul următor“Copii ai foametei” din satul Trifăuți, județul Soroca, surprinși într-o fotografie din Expoziția „Foametea din anii 1946–1947 în RSS Moldovenească”
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.