Nepotul și bunica au ars în casă într-un incendiu avut loc la nordul Republicii Moldova

0
4655
sursa: pixabay, fotografie simbol
sursa: pixabay, fotografie simbol

Astă noapte, în jurul orei 00.10 în Serviciul de Gardă al IP Edineț, a parvenit informația telefonică de la primarul s. Șofrîncani r-l Edineț, care a comunicat că, în localitatea Șofrîncani, s-a incendiat o casă de locuit. Imediat la fața locului s-a deplasat grupul operativ de urmărire penală, conducerea subdiviziunii, o echipă de pompieri și medicul legist.

“Urmare investigării cazului s-a constatat că, în casa de locuit în care a izbucnit incendiul a fost depistat cadavrul carbonizat a proprietarei, o femeie de 46 de ani și cadavrul carbonizat al nepotului, un băiețel de 3 anișori”, ne-a declarat Svetlana Talpă, ofițer de presă al Inspectoratului de Poliție Soroca. 

Referitor la cele expuse supra, se petrec toate acțiunile necesare întru stabilirea tuturor circumstanțelor și primirea unei decizii legale pe caz. Cauza izbucnirii incendiului se stabilește.

Sursa: Inspectoratul de Poliție


Articolul precedentDECIS: Reabilitarea „drumului vieții”, de la Șolcani până la granița cu Ucraina, este o certitudine
Articolul următorSergiu Atamanenco organizează o expoziție – târg la Soroca
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.