Nea Costică se ține de glume (VIDEO)

0
66

Sorocenii au avut parte de o seară plină de muzică, glumă bună și umor, în cadrul întâlnirii cu cosăuțeanul Constantin Ciumac. Evenimentul a fost organizat și găzduit de Centrul de Documentare și Informare “Mihail Sadoveanu” din Soroca.

Unii îl cunosc drept domnul Constantin Ciumac, alții ca nea Costică, dar cu toții știu bine, Costică știe gluma! În cadrul unei întâlniri desfășurate la biblioteca “Mihail Sadoveanu”, sorocenii au admirat talentele de interpret, povestitor, actor, bancagiu ale lui Constantin Ciumac, meșter popular, regizor, autor de versuri, șef al Casei de cultură din Cosăuți, Cetățean de onoare al satului natal.

Sursa: bibsadoveanusoroca.wordpress.com

În cadrul evenimentului, protagonistul a depănat amintiri, a recitat poezii și a divulgat secretul inspirației sale pentru memorabile scenete umoristice. “Cele mai bune dialoguri și idei vin din viața de zi cu zi, de la oamenii din jur”, a menționat domnul Ciumac.

Cu mesaje de felicitare și înaltă apreciere pentru activitatea sa de zi de zi, pentru inspirația și energia nesecată au venit primarul satului Cosăuți, Mihail Gâtlan, șeful Secției cultură și turism, Grigore Bucătaru, directorul Teatrului “Veniamin Apostol”, Petre Popa, colegi consăteni, fiica și nepoțica. Publicul a savurat din plin momentele oferite de Constantin Ciumac, răsplătindu-l cu aplauze și zâmbete calde.

Evenimentul face parte din programul “Soroceni ce ne creează frumosul”, desfășurat de CDI “Mihail Sadoveanu”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.