Natalia Tonofa a câștigat azi “competiția” cu un singur candidat la șefia Centrului Raional pentru Tineret din Soroca

0
1074

Consiliul Raional Soroca a prezentat rezultatele concursului pentru ocuparea funcției vacante de director al Instituției Publice „Centrul Raional pentru Tineret din Soroca”. “Competiția” a avut loc astăzi, iar la ea a participat un singur candidat – Natalia Tonofa, care a și devenit câștigătoare. Ea a asigurat până acum interimatul acestei funcții, iar azi a prezentat proiectul de management și interviul în fața membrilor comisie.

Amintim că doar un singur candidat a aplicat la concursul pentru funcția de director al Centrului Raional pentru Tineret din Soroca, chiar și după prelungirea acestuia. Lipsa altor candidați s-ar putea datora și neîncrederii față de comisia de concurs, care ne-a făcut de rușine în toată republica, după ce a compromis alegerea unui conducător la Direcția Învățământ Soroca și nu au urmat mai apoi demisii de onoare a organizatorilor și membrilor comisiei.

Amintim că în luna decembrie 2022 președintele raionului Soroca, Veaceslav Rusnac, a semnat o dispoziție de numire în funcție de director interimar al Instituției Publice „Centrul raional pentru Tineret Soroca” a doamnei Natalia Tonofa. De menționat că „Centrul raional pentru Tineret Soroca” a fost creat în pripă în toamna anului trecut ca o alternativă Centrului de Resurse pentru Tineret DACIA din Soroca.

Articolul precedentGuvernul a decis: Școala Profesională din Drochia va fuziona cu Școala profesională din Râșcani
Articolul următorEchipa de volei “Nistru Soroca”: pasiunea pentru acest sport le adună / VIDEO
Licenţiat în jurnalism și Master în Științe ale Comunicării, Facultatea de Jurnalism şi Ştiinţe ale Comunicării, Universitatea de Stat din Moldova.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.