Programul „Comunitatea Mea”: problema cheie este managementul deșeurilor solide.

0
88
 Abilitarea cetățenilor din Republica Moldova: COMUNICARE PENTRU SCHIMBARE
În cadrul Programului „Comunitatea Mea” a fost constituit Clubul Campionilor Locali, din care face parte și primăria municipiului Soroca.
    După cum scrie Serviciul de presă al primăriei municipiului Soroca, recent primarul Lilia Pilipețchi a participat la o ședință online, în cadrul căreia „reprezentanții Programului „Comunitatea Mea” au efectuat un sondaj al autoritățile publice locale, membri ai Clubului, pentru a vedea care sunt cele mai stringente probleme, ce trebuie incluse nu doar în Programele de dezvoltare la nivel local, dar chiar și în cele naționale”.
   Conform aceleași surse, problema – cheie ce rezultă din sondaj este managementul deșeurilor solide în țara noastră. În cadrul ședinței s-a mai discutat și despre mijloacele de comunicare cu societatea, iar membrii Clubului Campionilor Locali au salutat ideea creării unei Platforme de comunicare și schimb de experiență între primari și o Platformă de sondaje – parereata.md, pentru cetățeni. (FOTO: Serviciul de presă al primăriei mun. Soroca)

AO ”Info-DAVA” este beneficiara Programului de Granturi Locale al Uniunii Europene (UE) și implementează proiectul ”Comunicare pentru schimbare” în raionul Soroca. Programul de Granturi Locale este lansat în baza Cadrului Unic de Sprijin a UE, acordat pentru Republica Moldova (2017-2020) din cadrul Instrumentului European de Vecinătate, prin intermediul proiectului „Abilitarea cetățenilor din Republica Moldova” (2019-2021), finanțat de către Uniunea Europeană și implementat de Agenția de Cooperare Internațională a Germaniei (GIZ). Partenerul proiectului pentru creșterea potențialului de vizibilitate și implicare a cetățenilor este Asociația Presei Independente (API).


Articolul precedentCOVID-19 bate în retragere!?
Articolul următorMembrii Grupului de lucru, responsabil de elaborarea POR, s-a întrunit într-o sesiune online.
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.