Moment poetic la Centrul de creație „Speranța”

0
90

La 19 octombrie,  copii de la cercul literar „Tinere condeie” de la Centrului de creație pentru copii „Speranța” au participat la un recital  liric cu genericul  „La braț cu poezia, toamna”.

Printre creațiile recitate a fost și Balada “Miorița”,  recitată de Borozan Vadim în rolul ciobănașului, Șapșinschi Laura – în rolul măicuței , Pânzari Vanesa – în rolul Miorița și Zaharia Dumitru –autorul. Acest recital liric a fost urmărit cu mare atenție și apreciat de către Consiliul Artistic: dna Țenti Renata, dna Munteanu Luminița, și bineînțeles președintele Consiliului  Artistic, dna Plop Valentina, directoarea C.C.C.A. ,,Speranța”.

Membrii consiliului au analizat la ce nivel s-a prezentat fiecare elev, iar la final  a anunțat rezultatele, copii fiind decernați cu diplome după anumite criterii: Rusu Iustina – pentru descoperirea talentului literar al anului; Caretnicov Valeria – pentru cea mai mică participantă cu o creație literară; Lupașcu Mihnea și Chirău Maria – pentru profunzimea și expresivitatea Doinei  și contribuția esențială în promovarea valorilor naționale, iar Nastas Loredana – pentru cea mai reușită  creație literară.

„Energici, creativi, plini de viață, iubind tot ce este frumos și  îndrăgostiți de poezie – aceasta au demonstrat-o copiii prin faptul că au recitat creații ce redau farmecul frumosului anotimp toamna, dar și poezii care ascund taine ce depășesc cu mult puterea noastră de pătrundere, înțelepciunea, bunătatea, spiritul de dreptate, dragostea de viață”, a menționat Irnia Caretnicov, conducătoarea cercului “Tinere Condeie”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.