“Mister Soroca” va avea loc și în 2017

0
32

Șase tineri s-au înscris în cadrul concursului de frumusețe și inteligență „Mister Soroca 2017”, care va avea loc la 23 februarie, în sala de festivități a Palatului de Cultură din localitate. Evenimentul va începe la ora 15:30.

În cadrul concursului participanții urmează să susțină cinci probe, iar cei mai buni vor primi la final diplome și premii din partea organizatorilor. Olesea Ciobanu, coordonatoare de proiecte la Centrul “DACIA”, ne-a comunicat că termenul de înscriere expiră la 21 februarie 2017, ora 18.00. Astfel că, toți doritorii au la dispoziție timp pentru a se înscrie și a participa la concurs.

Anul trecut, titlul „Mister Soroca 2016” i-a revenit lui Vlad Arion. Pe locul II s-a clasat Cristian Vrancean, iar pe următorul Sergiu Grușcian. Mai multe detalii despre concursul din anul trecut aflați AICI.

Concursul „Mister Soroca 2017” este organizat de către Consiliul Raional Soroca, Centrul de Resurse pentru Tineret DACIA și Consiliul Local al Tinerilor Soroca. Parteneri media: Ziarul Nostru, Observatorul de Nord.


Articolul precedentFotografia Zilei – De-i frig, de plouă, de bate vântul…
Articolul următorMinistra Sănătății, în vizită de lucru la Soroca

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.