Vlad Arion – Mister Soroca 2016

Vlad Arion este numele tânărului care a câştigat titlul „Mister Soroca 2016”, în urma concursului de frumuseţe şi inteligenţă pentru bărbaţi. Pe locul II s-a clasat Cristian Vrancean, iar ce-a de-a III-a treaptă pe piedistalul i-a revnit lui Sergiu Grușcian.

Cea de-a II-a ediţiea concursului „Mister Soroca 2016” s-a desfăşurat la 25 februarie, în sala de festivități a Palatului de Cultură din orașul Soroca. Evenimentul a trezit curiozitatea multor tineri, astfel încât sala s-a dovedit a fi neîncăpătoare pentru publicul adunat.

Cei opt participanţi au concurat în mai multe probe: prezentarea, proba intelectuală, proba artistică, defilarea şi o probă surpriză. Prestaţia lor a fost apreciată de un juriu compus doar din femei.

Pentru cea mai bună evoluţie în concurs, deţinătorul locului I, Vlad Arion, s-a ales şi cu un premiu bănesc în valoare e 1000 lei; pentru locul II premiul oferit constituie 800 lei; locul III – 600 lei. A fost oferit şi un Premiu de încurajare în valoare de 250 lei, dar şi un Premiu special din partea Consiliului Local al Tinerilor din Soroca.

Ceilalţi participanţi ai concursului: Alexei Furtună, Mihai Hangan, Ion Pogorevici, Nicolae Guţu, Victor Golovin, de asemenea au primit diplome şi premii din parte organizatorilor

Concursul „Mister Soroca 2016” are drept scop promovarea imaginii pozitive a bărbatului în societate, precum și a activismului civic în rândul tinerilor din orașul Soroca. Evenimentul este organizat de către Consiliul Raional Soroca, Centrul de Resurse pentru Tineret DACIA, Consiliul Local al Tinerilor Soroca și Secția Cultură și Turism. Iar printer partenerii media este şi ziarul Observatorul de Nord.

Preluarea știrilor, reportajelor și interviurilor de pe site-ul Observatorul.md se face doar până la 300 caractere cu indicarea sursei (www.observatorul.md – link activ la știrea respectivă ).

1 comments

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.