Micul Grigoraș din Soroca ajutat de echipa AO „Ştefan cel Mare şi Sfânt” din Chișinău / VIDEO

0
343

Grigoraș, băiatul de 11 ani, care nu a mers până acum la școală, a avut parte de o surpriză plăcută. Echipa Asociației Obştești „Ştefan cel Mare şi Sfânt” a venit în musafirie plini de daruri pentru copilul care a început a merge la școală abia din această toamnă.

Anterior AO „Ştefan cel Mare şi Sfânt” s-a angajat să-l ajute pe elev cu cele necesare până va ajunge în clasa a noua, iar primul pas a avut loc acum câteva zile. Andrei Batereanu, președintele asociației obștești a declarat că cele aduse lui Grigoraș au fost donate de mai mulți oameni cu suflet mare sensibilizați de istoria micului sorocean.

Amintim că după publicarea reportajului de către Observatorul de Nord, autoritățile l-au încadrat în clasa a patra la Gimnaziul „Dumitru Matcovschi” din municipiul Soroca. Câteva zile Grigoraș a lipsit de la lecții, din cauza unor probleme de sănătate, dar atât el cât și buneii declară că doresc ca băiatul să revină la școală.

Secvența video no comment a fost realizată în cadrul unui proiect sponsorizat de Fundația Thomson Reuters ca parte a Asistenței pentru mass-media independentă din statele Parteneriatului Estic, care este finanțat de Biroul pentru Dezvoltare, Comunitate și Dezvoltare al Regatului Unit.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.