Microbiștii soroceni: motive și de bucurie, și de scârbă

0
341

Fotbal

   După cum și era de așteptat, fotbaliștii soroceni de la FC Inter încet, dar sigur și-au intrat în rol și după etapa a VI ocupă locul IV, la doar două puncte de locul secund și la trei puncte de locul I. Astfel, intenția (nedeclarată, ce-i drept)  elevilor lui Marin Russu de a se lupta pentru promovare, nu este lipsită de sens. pe de altă parte, și FC Visoca are o prestație bună, chiar dacă această etapă a fost cu ghinion.

Astfel, sorocenii au jucat sieri acasă și a repurtat o victorie meritată, dar…chinuită, 4-3, în meciul cu modesta formație din Râșcani, Or, după 55 de minute de joc, FC Inter conducea cu scorul de 3-0 și se părea că finalul meciului va fi unul liniștit. Pe naiba, oaspeții au apăsat pe accelerație și, cu largul concurs al apărării și portarului sorocean, au redus din handicap, marcând 2 goluri norocoase. Cei drept, sorocenii au mai marcat o dată, dar și râșcănenii nu s-au lăsat mai prejos și au marcat un gol, de data aceasta muncit, făcându-i pe gazde să trăiască periculos până la ultima fază a meciului. Adică, era cât pe ce ca sorocenii să demonstreze că nu doar scorul de 2-0 este periculos în fotbal.

Cu părere de rău, ghinionul se ține scai de formația din Visoca, care prestează un joc frumos ochiului și doar lipsa de experiență nu le permite fotbaliștilor susținuți lafiecare meci (și) de primarul Grigore Pleșca să obțină, pe merit!, mai multe puncte. Or, și în această etapă, FC Visoca a pierdut la limită, 0-1, la Natalievca, în confruntarea cu experimentata FC Olimpia și ocupă locul 9 în clasament.

Din celelalte rezultate ale etapei se cere menționată pofta de joc a outsiderului de ieri, FC Bogzești care a învins în deplasare, dar și punctele prețioase pierdute de liderii, care păreau incontestabili și invincibili: FC CRUIZ PLUS – FC MANOILEȘTI: 6-1; FC PEPENI-FC BOGZEȘTI: 2-5; FCM UNGHENI-FC SÂNGEREI:1-1; FC INTER-FC RÂȘCANI:4-3; FC EDINEȚE-CODRU JUNIORI: 1-1.

În etapa a VII, sorocenii joacă în deplasare la Călărași, cu Codru Juniori, iar FC Visoca joacă la Soroca cu FC Pepeni. Începutul meciurilor la ora 15:00. (Dan AOLEI)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.