Mesaj din diasporă: “Doar pentru că l-a văzut pe Kirkorov este gata să își bage țara într-un rahat mai mare decât suntem!”

0
130

Precum știm toți, Republica Moldova este o “țară a minunilor”, începând de la politică și terminând cu mentalitatea oamenilor de acolo, nu vorbesc de toți. Ca exemplu, doamna care îl susține atât de mult pe Dodon (cred că au văzut majoritatea filmulețul) doar pentru că l-a văzut pe Kirkorov este gata să își bage țara într-un rahat mai mare decât suntem! Noi, oamenii aflați peste hotare, vedem cu totul alte lumi, altă mentalitate, altă politică și alte salarii, bineînțeles! Cred că fiecare om aflat peste hotare cu mare drag s-ar întoarce acasă dacă ar fi o schimbare, o schimbare spre bine, o schimbare spre Europa! Știți vorba aia, sub nas nu se vede, dar sub pădure foarte bine, păi uite că acum, aflându-mă departe de Moldova, văd mult mai bine situația! Și chiar îi îndemn pe toți cei aflați departe de casă, dar care cu mare drag s-ar întoarce înapoi să se implice în tot ceea ce ține de prosperitatea țării și o schimbare spre mai bine, să trăim mai bine acasă decât undeva departe! Spre Moldova, spre un Viitor mai bun pentru noi toți! Orice schimbare începe de la noi! Și nu contează unde ești, principalul să nu uiți niciodată de unde ai plecat.
Veronica Vuicu, Cehia

Vedeți pe link-ul de mai jos și alte păreri…


Articolul precedentPrimăria Soroca: Jurnalismul de „doi bani” de la OdN… (și stadionul de sute de mii de lei)
Articolul următorBătut de doi tineri, un bărbat de 40 ani, din Soroca, a decedat la spital
Licenţiat în jurnalism și Master în Științe ale Comunicării, Facultatea de Jurnalism şi Ştiinţe ale Comunicării, Universitatea de Stat din Moldova.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.