Mesaj din diasporă: “Dacă pe baba Ileana poate să o cumpere cu un pachet de detergent, hrișcă sau orez, noi votăm, indiferent de candidat, fără a fi cumpărați”

0
885

Diaspora are dreptul să voteze, fiindcă, în primul rând, suntem cetățeni ai Republicii Moldova. În al doilea rând, noi toți avem acasă părinți, surori, frați și dacă pe baba Ileana poate să o cumpere cu un pachet de detergent, hrișcă sau orez, noi votăm, indiferent de candidat, fără a fi cumpărați. Noi nu dăm vina pe baba Ileana, căci înțelegem că și ea vrea să mănânce. Noi cu toții am fugit din Republica Moldova fiindcă vrem un trai mai bun. Cei din diasporă care suntem cu copii vrem ca părinții noștri care au rămas în Republica Moldova să-și vadă copiii și nepoții în zilele de odihnă, să nu fie hotare și vize. Aceasta este părerea mea și a multor pe care-i cunosc.
Pavel Bzovîi, Germania

Vedeți pe link-ul de mai jos și alte păreri…


Articolul precedentMesaj din diasporă: “Lumea să meargă la vot nu cu ochii închiși, dar să se gândească la viitorul copiilor și nepoților”
Articolul următorAstăzi – 1115 cazuri noi de coronavirus, inclusiv în raionul Soroca și 20 decese
Licenţiat în jurnalism și Master în Științe ale Comunicării, Facultatea de Jurnalism şi Ştiinţe ale Comunicării, Universitatea de Stat din Moldova.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.