Mesaj din diasporă: “Cu toții sperăm că într-o zi în Moldova va fi mai bine, iar cei care sunt plecați în lume se vor întoarce acasă”

0
288

Sunt una dintre sutele de mii de oameni plecați de acasă în căutarea unui viitor mai bun. Cu toții sperăm că într-o zi în Moldova va fi mai bine, iar cei care sunt plecați în lume se vor întoarce acasă, pare greu de realizat, dar este posibil. Cum? Să mergem cu toții la vot, să votam corect și să urmărim cum lucrurile vor merge spre bine. Este foarte important să ne facem datoria de cetățean, să ne dăm interesul despre ceea ce se întâmplă la noi în țară, să ne informăm corect și să beneficiem de dreptul nostru de a vota pentru un viitor mai bun. Este foarte important ca fiecare din noi să înțelegem asta, că fiecare vot contează si că doar un singur vot poate schimba istoria țării. Sunt mândră de diasporă, de moldovenii aflați peste hotare pentru implicarea lor activă în viața politică și socială și că mulți din ei au făcut un drum lung pentru a contribui la soarta țării. Sunt sigură că dacă ne mobilizăm cu toții și ieșim la vot, vom avea o schimbare, o schimbare de care ne vom mândri, trebuie să demonstrăm cu toții că ne pasă.
Anastasia Gușan, România

Vedeți pe link-ul de mai jos și alte păreri…


Articolul precedentElevii din Republica Moldova, care studiază în România, vor circula duminică gratuit cu trenul în orașele cu secții de votare
Articolul următorMesaj din diasporă: “Să nu fi fost diaspora, Republica Moldova dispărea din 2000”
Licenţiat în jurnalism și Master în Științe ale Comunicării, Facultatea de Jurnalism şi Ştiinţe ale Comunicării, Universitatea de Stat din Moldova.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.