Membrii unei grupari criminale din nordul ţării au fost reținuți de polițiști

0
605

Membrii unei grupări criminale specializată în furturi din magazinele de mărfuri electronice din nordul țării au fost reţinuţi de oamenii legii, comunică MOLDPRES.

Potrivit poliţiei, membrii grupării pe parcursul lunilor noiembrie-decembrie 2019, au pătruns în patru magazine specializate în comercializarea telefoanelor mobile și accesoriilor din raioanele Râșcani, Glodeni și Edineț, de unde au sustras mai multe bunuri.

Aceștia acționau pe timp de noapte, neutralizând echipamentele agențiilor de pază după care spărgeau geamurile și înlăturau gratiile de la uși. Suma pagubei pricinuite de pe urma infracțiunilor comise de către grupul criminal, constituie circa un milion de lei.

În urma perchezițiilor desfășurate de oamenii legii în orașul Râșcani și în câteva localități din raion, au fost depistate și ridicate obiecte folosite de către membrii grupului la spargeri şi mai multe sume de bani.

În prezent șase membri ai grupului criminal, cu vârstele cuprinse între 25 și 33 de ani, sunt cercetați în stare de arest preventiv, iar dacă vor fi găsiţi vinovaţi, ei riscă închisoare de la 7 la 12 ani.

Sursa: moldpres.md

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.