Medic: „Nu mă mai jigniți, oferindu-mi orice fel de bun – de la bani la ciocolată, carne, ouă sau țuică”

0
321

Doctorul gastroenterolog Cristian Costea din Satu Mare a postat un mesaj pe Facebook prin care îi roagă pe pacienți sa nu îl mai jignească oferindu-i mici atenții.

Iată mesajul medicului sătmărean: “Pe aceasta cale mă alătur inițiativei recente a  unor colegi si VA ROG, NU mă mai jigniți oferindu-mi orice fel de bun de la bani la ciocolată, carne, oua, țuică (și aveți imaginație bogată) după ce v-am văzut pe dumneavoastră ca pacient sau pe cineva din familia dumneavoastră, indiferent unde, în sistemul de stat sau privat! După cum bine știți, tratamentul și investigațiile în Spitalul de stat sunt GRATUITE si in sistemul privat le plătiți la adevărata lor valoare de cele mai multe ori, deci nu este nevoie să mai fiți si  “atenți”!!

E ANORMAL, IMORAL, AMORAL, ILEGAL, IAR LEGEA ESTE UNA PENTRU TOTI!! Este mult de discutat… vina este în ambele tabere, și a celor care dau, și a celor care primesc… cred, însă, că ne putem vindeca… ca putem ierta trecutul si construi un viitor mai bun împreună! AM CONSTIINȚĂ și îmi fac meseria așa cum am jurat si visat… iubesc ceea ce fac dar, vă rog nu mă obligați să urlu pe coridoare, să vă dau afară, să mă rog de voi să vă luați lucrurile acasă! Am tot ce îmi trebuie și dacă nu am o să muncesc și mai mult ca să am ceea ce îmi doresc, la fel ca voi toți! Știu ce înseamnă să nu ai (chiar știu!!!) și am început să cunosc și ce înseamnă sa ai! Daca fac anumite proceduri si la Clinica privata si nu vi le pun sa le plătiți nu trebuie să vă simțiți datori… spuneți un “Mulțumesc” si îmi este suficient… Dumnezeu mi-a dat întotdeauna mai mult înapoi… El știe de ce!!

Mai bine insistați pentru servicii mai bune, pentru condiții mai bune, atât pentru noi cât și pentru voi, pentru aparate mai performante…. Mulțumiți cu “Mulțumesc”. TREBUIE SĂ SPUNEȚI STOP!”.


  • ETICHETE
  • VC
Articolul precedentSimbolul Marii Uniri de la Soroca ar putea renaște. Victor Slivinschi, noul proprietar al clădirii Zemstvei, ne împărtășește planurile sale
Articolul următorAlexandra Prodan: „Pasiunea mea față de lucrul manual, am descoperit-o datorită tatălui meu”
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.