Marius Marcu – deținătorul locului I la Jiu-Jitsu Brazilian

0
265

Recent, tânărul luptător de Jiu-Jitsu Brazilian(BJJ) Marius Marcu, membru al Clubului sportiv „Vulturi”, a participat la cea de-a opta ediție a Campionatului Internațional de Grappling – ADCC, dedicată atât tineretului, cât și seniorilor. În cadrul acestei competiții de nivel profesional, el a obținut o impresionantă clasare pe primul loc. Datorită ambiției, muncii și talentului său, împreună cu ghidarea pricepută a antrenorului său, Marius a reușit să se afirme ca un campion.

În fiecare ediție a Campionatului Internațional de Grappling – ADCC, se acordă medalii și trofee câștigătorilor din fiecare categorie de greutate, precum și un titlu de Campion ADCC absolut, pentru luptătorul care demonstrează cel mai mare succes în competiție.

De-a lungul timpului, Marius a devenit un exemplu de inspirație pentru alți practicanți de BJJ, fiind recunoscut pentru disciplina sa exemplară și respectul față de adversari. Prin victoriile sale remarcabile și prestațiile de neuitat, Marius Marcu își consolidează poziția ca unul dintre cei mai promițători luptători de Jiu-Jitsu Brazilian ai generației sale.

 

Anatol Bernic,
corespondent voluntar

Articolul precedentDrochia: când și unde se așteaptă deconectări programate ale electricității, în legătură cu executarea lucrărilor de reparație
Articolul următorIncendiu în orașul Florești: Construcții auxiliare, cuprinse de flăcări
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.