MARATON FOTO: ”Port ie cu mândrie”

0
818

Dragi prieteni, Vă invităm să participați la maratonul foto „Port ie cu mândrie”, un eveniment unic care celebrează frumusețea și tradițiile portului popular românesc. Îmbrăcați în ii tradiționale, ne reunim pentru a ne aminti de rădăcinile noastre și pentru a arăta lumii întregi mândria noastră națională.
Fie că sunteți tineri, vârstnici sau copii, din oraș sau de la sat, să ne bucurăm și să promovăm împreună această sărbătoare a identității noastre culturale.
Împărtășiți cu noi poze în ia voastră preferată, folosind hashtag-ul #PortIeCuMandrie. Lăsați-ne să vedem cum purtați cu mândrie aceste simboluri ale tradiției românești.
E timpul să ne arătăm mândria națională, să redescoperim și să promovăm tradițiile care ne definesc. Haideți să facem din acest maraton o sărbătoare a identității noastre culturale!

Ce trebuie să faceți?
* Trimiteți-ne poze în ia voastră preferată pe Viber sau WHATS-APP-ul Observatorului de Nord (068242461), iar noi o vom publica în comentarii la această postare de pe pagina de Facebook a Observatorului de Nord.
* Scrie hashtagul #PortIeCuMândrie și orașul/țara în care te afli.

Fotografia ta va apărea într-o GALERIE FOTO pe observatorul.md și are toate șansele să facă înconjorul lumii!
Maratonul durează până la 30 Iunie.
Fotografiile publicate în altă parte decât în comentariile la această postare nu se vor lua în calcul.


Articolul precedentAbsolvenți de nota 10: Cine sunt elevii care au scăpat de trei examene de BAC și ce meserii și-au ales / VIDEO
Articolul următorIluzia optică. Unde a zburat papagalul?
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.