Mănăstirea Rudi – În aventură… cu Augustin / VIDEO

0
124

Ce poți face când ai dorință de aventuri, dar prea puțin timp pentru călătorii? Descoperi locurile frumoase din apropierea casei tale! Iar dacă ai cu tine un telefon, un selfie stick și dorință să filmezi aceste locuri ca să le prezinți prietenilor, atunci nimeni nu te mai poate opri. Așa a făcut și Augustin, elev în clasa a IV-a, de la Liceul Teoretic “Petru Rareș”, care în vacanța de vară a început a filma locurile frumoase, populare sau mai puțin cunoscute, care merită a fi vizitate de noi cei de acasă, și de alții veniți în ospeție.

Vom prezenta zilnic câte un episod din ciclul de reportaje “În aventură… cu Augustin”, în care vom (re)descoperi locurile frumoase din raion împreună el. De această dată mergem într-un loc la fel de frumos și plin de smerenie. O mănăstire ridicată mai bine de două secole în urmă, timp în care și-a făcut un nume aparte printre locașurile sfinte din Basarabia. 

Rubrică realizată în cadrul proiectului “Conexiuni multiculturale – societate unită” implementat de Biblioteca municipală “Mihail Sadoveanu” din Soroca.


Articolul precedentCitește astăzi în Observatorul de Nord
Articolul următorAflă câte cazuri active de Coronavirus sunt în raionul Soroca și în care localități
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.