Luptătorii drochieni își arată puterea la Campionatul național de Grappling-ADCC

0
538

În fiecare an, toamna, sportivii participă la Campionatul național de Grappling-ADCC pentru a-și demonstra puterile și abilitățile. Fiind deja la a VIII-a ediție, întrecerea sportivă de anul acesta a întrunit peste 150 de competitori. Printre ei se numără și luptătorii drochieni de Jiu-Jitsu Brazilian (BJJ) din Clubul Sportiv „Vulturi”, director, Eduard Caramov.

În dimineața zilei de 21 octombrie, luptătorii noștri drochieni au plecat spre Chișinău, împreună cu antrenorul lor, Alexandr Miroșnic, pentru a concura pe cinste cu alți sportivi din țară. Astfel, ei, antrenându-se din greu aceste luni pentru competiția respectivă, au dat dovadă de artistism și stăruință pe covorul de luptă.

Cu capacitățile și puterile lor, tinerii au obținut 7 medalii de aur, anume, Chiril Codrean, Matvei Rotari, Nichita Porcescu, Dumitru Lehcun, subsemnatul și Marius Marcu, care este câștigător al 2 medalii de aur, în două categorii; 2 medalii de argint – Nicoleta Rotari și Veniamin Evstratii și o medalie de bronz – Dumitru Lehcun, care la fel a concurat în două categorii.

Rezultatele cu care au sosit ei acasă sunt din nou datorită muncii, sârguinței și stăruinței luptătorilor și antrenorului Alexandr Miroșnic care îi antrenează din greu și cu toată seriozitatea. Pentru discipolii lui, el, chiar cu o săptămână înainte de campionat, l-a invitat pe slovacul Stefan Hupka, deținătorul Centurii Negre a BJJ, ca să desfășoare din nou un seminar, astfel, pregătindu-i și mai bine de competiție.

Anatol Bernic,
sportiv, CS „Vulturi”,
corespondent voluntar

Articolul precedentEi vor să fie primar la Regina Maria
Articolul următorDroguri de 700 de mii de lei găsite în locuința unui traficant
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.