“Lumină din Lumină” cu elevii și profesorii Liceului Teoretic “Petru Rareș” din Soroca / VIDEO

0
112

Joi, 6 aprilie 2023, profesorii și elevii Liceului Teoretic “Petru Rareș” din municipiul Soroca au organizat cea de-a treisprezecea ediție a activității extracurriculare cu tematică cultural-spirituală “Lumină din Lumină”. Evenimentul a fost ghidat de către profesori și a avut invitat de onoare pe Preasfințitul Ioan, episcop de Soroca și vicar al Mitropoliei Chișinăului și a Întregii Moldove.

Elevii au demonstrat cunoștințe biblice și au relatat despre tradițiile sfinte legate de sărbătorile “Intrarea Triumfală a Domnului în Cetatea Ierusalimului și a Învierii Domnului”. La finalul evenimentului, Preasfinția Sa a felicitat atât profesorii, cât și elevii pentru frumoasa participare, urându-le succes binecuvântat în studii și o Sărbătoare a Învierii cu multă lumină și bucurie.

În semn de apreciere pentru primirea cordială, ierarhul a exprimat și mulțumiri către doamna director Cristina Prisacari-Ilieș. Activitățile culturale și spirituale organizate de elevi și profesori au devenit o tradiție pentru Liceul Teoretic “Petru Rareș” și contribuie la dezvoltarea personală și educația valorilor morale ale tinerilor.

Articolul precedentTest de logică: Dacă găsești peste jumătate din răspunsurile acestor ghicitori, ești mai inteligent decât 80% din populație.
Articolul următorVictor BOTNARI: Moldova și relațiile diplomatice cu statele europene în timpul domniei lui Ștefan cel Mare / VIDEO
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.