Ludoteca – o nouă „carte de vizită” a bibliotecii pentru copii „Steliana Grama”

0
52
  În rezultatul implementării unui proiect de circa 200.000 de lei, la biblioteca pentru copii „Steliana Grama”, din municipiul Soroca, a fost deschisă o ludotecă. Din această sumă de bani a fost dotată și biblioteca municipală „Mihail Sadoveanu”.
   La evenimentul de deschidere a ludotecii a fost prezentă și primarul municipiului Soroca, Lilia Pilipețchi, care a menționat că, unul din obiectivele administrației publice locale este crearea condițiilor optime de creștere și dezvoltare a copiilor.
  Ce este o LUDOTECĂ? Este o colecție de jucării și jocuri; bibliotecă de jocuri electronice;  instituție care pune jocuri la dispoziția copiilor. (FOTO: Serviciul de presă al primăriei Soroca)

  • ETICHETE
  • VC
Articolul precedentSportivele de la Clubul Sportiv „Soroca-Baschet” au ocupat locul II, iar cele din Drochia au fost pe III, la un turneu republican.
Articolul următorUn moldovean a fost ucis într-o pădure din Franța. Patru suspecți, identificați / VIDEO
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.