Lucrările tinerilor pictori din Soroca vor fi expuse la Biblioteca Națională a Republicii Moldova

0
43

Lucrările elevilor din patru raioane vor fi expuse, până la 19 decembrie, la Biblioteca Națională a Republicii Moldova. Este vorba de desenele câștigătoare ale concursului „Drepturile omului prin ochii copiilor”, organizat cu prilejul Zilei Internaționale a Drepturilor Omului, marcată în fiecare an la data de 10 decembrie, transmite moldpres.md.

Cele 12 desene ilustrează drepturile omului la viață, la sănătate, la libertatea de exprimare, la familie, la cultură, limbă, religie etc.

Concursul de desen s-a desfășurat în luna noiembrie, pentru elevii școlilor de arte plastice cu vârsta cuprinsă între 10 și 15 ani, din raioanele Criuleni, Cimișlia, Soroca și Comrat.

Concursul a fost organizat în cadrul proiectului „Consolidarea eficienței și accesului la justiție în Moldova”, implementat de Programul Naţiunilor Unite pentru Dezvoltare (PNUD) Moldova, cu suportul financiar al Suediei.


  • ETICHETE
  • VC
Articolul precedentA 293 zi de război: seara, satul Țekinovca se scufundă în beznă
Articolul următorMihai Eminescu, Constantin Brâncuși și Grigore Vieru vor fi evocați la Soroca prin pantomimă, muzică și poezie
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.